Хіти тижня. "Оце так махач!": Нардепи влаштували жорстку бійку в Раді через ринок землі (відео)

У Верховній Раді України трапилася жорстка бійка між народним депутатом від "Слуги народу" Андрієм Богданцем і активістами ВО "Свобода" Едуардом Леоновим та Ігорем Мірошниченком. Момент жорсткої бійки опублікував на своїй сторінці у Facebook головний фахівець Кабінету міністрів України Андрій Якобчук. "Такого махача Верховна Рада давно не бачила!" - прокоментував він моторошні кадри, передають Патріоти України.

Як пише "РБК-Україна", бійка трапилася після засідання комітету парламенту з питань аграрної політики. Нардепка від "Слуги народу" Ірина Верещук повідомила, що свободівці намагалися домогтися зняття з розгляду закону про ринок землі.

"Тут присутні активісти і були присутні представники асоціацій фермерських господарств. Юлія Тимошенко запропонувала проголосувати за зняття з розгляду в цілому цього проєкту. Сольський (Микола, голова аграрного комітету Ради. – Ред.) не пішов на таке голосування і запропонував перенести розгляд проєкту на 12 грудня. Це не сподобалося активістам і вони таким невербальним способом тиснули і намагалися довести думку Тимошенко до пана Сольского", – сказала Верещук.

"Активісти підійшли до керівника комітету і намагалися десь дотиснути свою позицію. Голова комітету ж не може застосовувати фізичну силу", – додала вона.

"Два-три-чотири місяці справді будуть неймовірно тяжкими": Денисенко попередив, що РФ готує "бліцкриг"

четвер, 28 березень 2024, 16:25

Найближчі кілька місяців будуть важкими для України. Окупаційна російська армія буде намагатися провести новий бліцкриг. Таку думку висловив політолог Вадим Денисенко в ефірі "Radio NV", передають Патріоти України. "Росіяни будуть робити все від себе ...

"Проблема у тому": Військовий експерт порадив, як врятувати Patriot і Himars від ударів РФ

четвер, 28 березень 2024, 15:56

Для того, щоб вберегти установки Patriot і Himars, треба швидко міняти їхню дислокацію після того, як поблизу фіксується ворожий дрон. Про це заявив фахівець зі зв'язку, радіоелектронної боротьби та розвідки Сергій Бескрестнов, більше відомий під псевд...