Хіти тижня. Пане Авакове, випишіть штраф: Нардеп "Юзік" так тікав від колеги, що на своєму джипі грубо порушив ПДР (відео)

Ситуація в жодному разі не була такою критичною, щоб недоторканий "кварталівець" був вимушений показово порушувати правила руху. Тут або повне ігнорування ПДР по життю, або дійсно "тваринний страх" до того, хто підійшов до Корявченкова

Народного депутата від фракції "Слуга народу" Юрія Корявченкова зі сценічним псевдонімом Юзік зловили на порушенні Правил дорожнього руху. Відповідне відео опублікував у своєму Telegram виключений зі "Слуги народу" нардеп Антон Поляков, передають Патріоти України 18 січня 2020 року.

"Слугам" народу все можна. Особливо Юзіку. Суцільна так суцільна! Напевне, летів рятувати свого прем'єра", – написав Поляков. За відео він подякував "журналістам Шарія".

Автор ролика зняв машину депутата. Він підійшов до авто, звернувся до політика на ім'я і попросив коментар. Можна побачити, що людина за кермом дуже схожа на Корявченкова.

Не реагуючи на слова журналіста, Юзік вирулив на проїжджу частину та поїхав геть. При цьому двічі грубо порушив Правила дорожнього руху. Створив аварійну ситуацію, змусивши водія іншого автомобіля різко гальмувати, та перетнув суцільну лінію.

Порушення Юрієм Корявченковим Правил ДР вже фіксували на відео журналісти. Так неправильно припаркований ним позашляховик заблокував проїзд для автомобіля рятувальників, які брали участь в гасінні трагічної пожежі в Одесі 10 грудня.

Дуже секретний об'єкт: Американським журналістам показали виробництво новітніх українських САУ “Богдана”

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:14

Привідкрита завіса над таємним українським військовим виробництвом найсучасніших артилерійських систем, у тому числі самохідної гаубиці стандарту НАТО «Богдана», яку продемонструвала компанія «Українська броня». У рідкісному проблиску секретного процес...

Коли Україна дозріє до таких моральних стандартів? Глава МЗС Латвії йде у відставку через журналістське розслідування

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:05

За інформацією журналістів, Кріш'яніс Каріньш нібито витратив до 1,3 мільйона євро на оренду приватного літака для офіційних поїздок. Кріш'яніс Каріньш, міністр закордонних справ Латвії, у четвер, 28 березня, заявив, що піде у відставку після скандалу,...