Хіти тижня. ​"Папа, снова будет война?": Малий росіянин з Єйська жахнувся від вигляду колони бронетехніки, котра прямувала у бік України (відео)

Росія продовжує перекидати до кордонів України бойову техніку. Величезна колона броньовиків була помічена в районі міста Єйська. Чергова величезна колона техніки і особового складу Збройних сил Росії була помічена недалеко від українського кордону. Відео зняв і виклав в Мережу росіянин. Ролик був опублікований на YouTube-каналі "Україна 365", зазначають Патріоти України.

В об’єктив потрапили близько 23 бронетранспортерів і кілька десятків іншої техніки, в тому числі вантажівки з особовим складом ЗС Росії. Автор відео запевняє, що колона прямує в Єйськ в Краснодарському краї РФ.

"Не знаю, что происходит... Город Ейск. Сколько броневиков, техники в Ейск приехало! Что назревает у нас в стране, непонятно. Ехал с Краснодара - колонну встретил. И сейчас вон сколько машин с солдатами, бронетранспортеры в Ейске", - розповів чоловік. За кадром дитина питає у автора відео: "Опять будет война?" Чоловік у відповідь висловлює надію, що нічого не станеться. "Не нужна она", - "Папа, буде війна?" - дитина злякалася, побачив что идет до України колону БТР армії РФ в Єйську Росія продолжает перекідаті до кордонів України Бойовий техніку. Величезна колона броньовіків булу помічена в районі міста Єйська. Чергова Величезна колона техніки і Особова складу Збройних сил России булу помічена недалеко від українського кордону. Відео зняв и віклав в Мережа росіянін. Ролик БУВ опублікованій на YouTube-каналі "Україна 365", передает Діалог.UA. На відео попали около 23 бронетранспортерів и кілька десятків Іншої техніки, в тому чіслі Вантажівки з Особова складом ЗС России. Автор відео запевняє, что колона прямує в Єйськ в Краснодарському краї РФ.

"Не знаю, що відбувається ... Місто Єйськ. Скільки броньовиків, техніки в Єйськ приїхало! Що назріває у нас в країні, незрозуміло. Їхав з Краснодара - колону зустрів. І зараз он скільки машин з солдатами, бронетранспортери в Єйську", - рассказал чоловік. За кадром дитина питає у автора відео: "Знову буде війна?" Чоловік у відповідь вісловлює Надію, что Нічого не стане. "Чи не потрібна вона", - говорить росіянин.

Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...