Хіти тижня. Патріоти знов готові заполонити Майдан: У центрі Києва пройшла попереджувальна акція проти видачі Цемаха Росії (відео)

Президент Зеленський демонструє гнучкість до суспільного настрою. 24 серпня ветерани, волонтери, родичі загиблих на Донбасі показали що вони сила. Сьогодні патріоти теж енергійно позначали "червону лінію"

Увечері 5 вересня на київському Майдані Незалежності пройшла попереджувальна акція "Червона лінія", учасники якої виступають проти видачі підозрюваного у справі МН17 Росії, зазначають Патріоти України.

Учасники акції зазначають: "Ми вже довго говоримо про "червоні лінії" для нової влади. Звільнення з-під варти Цемаха, злочинця, сепаратиста і підозрюваного в співучасті в масовому вбивстві, і можливий обмін його на заручників Кремля це - та сама червона лінія.

Це допоможе Росії уникнути покарання за вбивство майже 300 осіб. І вона тепер спробує "повісити" це на Україну.

Ми хочемо звільнення наших полонених. Але під цю тему нам не повинні заштовхувати зраду інтересів України. І все те, за що воювали ті, хто зараз у полоні. І ми всі. Сьогодні ми попереджаємо - Червону Лінію вже майже перейдено".

Втік із України ще 10 років тому: "Завгоспа" Януковича видворили з Литви

вівторок, 23 квітень 2024, 21:41

Литовська влада видворила з території країни колишнього голову Державного управління справами та одного із соратників колишнього президента України Віктора Януковича Андрія Кравця. Про це повідомляє литовське видання Delfi, передають Патріоти України. ...

Та невже?: Шойгу анонсував появу ППО "нового покоління" у Росії

вівторок, 23 квітень 2024, 21:29

Країна-агресор Росія вже у поточному році матиме на фронті перші зразки зенітної ракетної системи "нового покоління" С-500 у двох модифікаціях. Про це сказав міністр оборони РФ Сергій Шойгу у вівторок, 23 квітня, передають Патріоти України. "Цього року...