Хіти тижня. Пентагону радять терміново відкоригувати військову доктрину: Росія знищить флот НАТО в Чорному морі в перші ж години війни, - американський військовий аналітик

Росія і НАТО можуть піти на конфлікт в Чорному морі через напруженість у відносинах, створеної недавніми навчаннями Sea Breeze - 2019. Таку думку висловив американський фахівець ВМС Лайл Голдстайн в своєму матеріалі для The National Interest, зазначають Патріоти України.
За його словами, позиції НАТО стануть скоріш за все свого роду "трампліном" і не будуть нести реальної військової цінності.
Голдстайн припустив, що Росія розіб'є флот НАТО в Чорному морі в перші години війни: підводними човнами, ракетними комплексами наземного базування, ракетними катерами і авіацією, оснащеною гіперзвуковими протикорабельними ракетами.
Такий сценарій цілком реальний, оскільки Вашингтон продовжує погіршувати ситуацію і підвищувати градус напруженості з Москвою, влаштовуючи вчення Україна - НАТО біля російських кордонів, вважає автор.
Голдстайн також знайшов вихід для США. Вашингтону слід переглянути свою стратегію і, позбувшись від культу авіаносців, почати розвивати підводні озброєння і новітні безпілотники.

"України тут більше не буде": Пасічнику з Харківщини оголосили підозру за любов до РФ (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 19:51

Слідчі оголосили підозру 65-річному жителю селища Садовод у Великобурлуцькій громаді, який підтримував російських окупантів та публічно закликав односельців не визнавати державний суверенітет України, передають Патріоти України. Чоловік радів приходу о...

Чи можуть окупанти захопити Харків: Командувач Нацгвардії озвучив прогноз

вівторок, 23 квітень 2024, 18:56

Командувач Нацгвардії Олександр Півненко розповів, чи дійсно окупаційна армія Росії може захопити Харків. За його словами, росіяни здатні діяти лише класично. Два-три напрямки відволікаючі й один -0 основний. Про це він розповів в інтерв’ю LIGA.net,...