Хіти тижня. "Переговори завершено": Глава "Суспільного" поставив крапку в проведенні дебатів

Глава НСТУ Зураб Аласанія не виключив імовірності проведення заходу на НСК Олімпійський, на який Зеленський покликав Порошенка у відеозверненні, проте заявив, що зустріч на стадіоні потрібно називати не дебатами.

Зураб Аласанія. Фото: Фейсбук.

Офіційні дебати між кандидатом на пост президента України Володимиром Зеленським та чинним главою держави Петром Порошенком відбудуться в телестудії Суспільного. З такою заявою виступив глава Національної суспільної телекомпанії України Зураб Аласанія. Відповідний пост він розмістив у своєму Facebook, передають Патріоти України.

Панове кандидати. Дебати - за Законом "Про вибори президента України". У студії Суспільного мовника. З модератором Суспільного мовника. За правилами Суспільного мовника. Крапка, - написав Аласанія. Не встигли переговори початися, як уже закінчилися, - додав він.

Глава НСТУ не виключив імовірності проведення заходу на НСК Олімпійський, на який Зеленський покликав Порошенка у відеозверненні, проте заявив, що зустріч на стадіоні потрібно називати по-іншому. Вони будуть відбуватися незалежно один від одного. З офіційної точки зору, дебатами буде називатися тільки те, що вийде в п'ятницю (19 квітня - Ред.). А решта буде вважатися політичною агітацією, - озвучив він позицію Суспільного під час круглого столу.

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...