Хіти тижня. "Перелом носа і струс мозку": З'явилися нові подробиці нападу скандального нардепа на ветерана АТО

Скандал з нападом депутата Іллі Киви на ветерана АТО в ресторані столиці отримав продовження.

Колишній депутат і журналіст Сергій Лещенко у своєму Телеграм-каналі розповів про те, що, за попередньою інформацією, у потерпілого від нападу Киви перелом носа і струс мозку, передають Патріоти України.

При цьому Генпрокурор Руслан Рябошапка передав справу проти депутата Іллі Киви з Національної поліції в Державне бюро розслідувань, оскільки хоче уникнути конфлікту інтересів.

Лещенко відзначив зв'язок між главою МВС Арсеном Аваковим і Кивою. "Як відомо, Кива входить до близького оточення міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Міністр нагороджував Киву пістолетом і призначав головою департаменту по боротьбі з наркотрафіком. Також Кива брав участь в кампанії проти глави НАБУ Артема Ситника через розслідування справи по рюкзаках Авакова", - зазначив Лещенко.

Тому, щоб уникнути конфлікту інтересів, Офіс Генпрокурора об'єднав два провадження (відкрите поліцією за заявою Киви і відкрите Рябошапкою щодо Киви) і доручили його розслідувати ДБР.

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...