Хіти тижня. Перші результати переговорів Байдена і Путіна в Женеві? Білий дім оголосив про нові санкції проти "Північного потоку-2"

Джейк Салліван

США запровадять нові санкції стосовно російських компаній, які беруть участь у будівництві газопроводу "Північний потік-2" Про це заявив радник президента США з національної безпеки Джейк Салліван в етері CNN, зазначають Патріоти України.

За його словами, США продовжать вводити санкції проти російських компаній, які беруть участь в будівництві газогону.

"Питання в тому, чи будемо ми безпосередньо переслідувати, використовуючи повноваження щодо санкцій, наших європейських партнерів, союзників і друзів. Президент Байден сказав: я не готовий цього зробити, але я готовий вводити кожні 90 днів санкції проти російських організацій, що беруть участь в будівництві "Північного потоку-2". Він це робив і продовжить робити", - сказав Салліван.

Раніше американський Мінфін запровадив санкції проти трьох юридичних осіб, пов'язаних з будівництвом "Північного потоку-2", а також 13 суден, які працюють над завершенням спорудження газопроводу.

Водночас, Вашингтон відмовився від обмежень щодо компанії-оператора проекту Nord Stream2 AG і її виконавчого директора Матіаса Варніга. Президент США Джо Байден пояснив, що запровадження додаткових санкцій було б контрпродуктивним для відносин Сполучених Штатів і Європи.

Теракт у "Крокус Сіті Холі" демонструє слабкість Путіна: У The Times описали три сценарії, які чекають на РФ

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:27

Нещодавній теракт у торговому центрі "Крокус Сіті Хол" продемонстрував хиткість позиції російського диктатора Володимира Путіна, а також неготовність апарату безпеки Росії до відповідних викликів, передають Патріоти України з посиланням на The Times. ...

Вчасно повернувся з України щоб сходити на концерт: Внаслідок важкого поранення у Крокус Сіті Холі віддав кінці "велика шишка" ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:00

Полковник спецназу ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол, повідомляє видання Медиазона. Про смерть полковника йдеть...