Хіти тижня. П'ята колона продала Зеленському Х*йла? Один з лідерів ОПЗЖ заявив про проукраїнську позицію своєї політсили

Лідер ОПЗЖ говорить про готовність підставити плече президенту та його політсилі

Нардеп від Опозиційної платформи — За життя Сергій Льовочкін відповів на питання, чи зустрічається з президентом Володимиром Зеленським. Про це теперишній соратник Медведчука сказав Українській правді в кулуарах 16-ої щорічної конференції YES у Києві, зазначають Патріоти України.

На питання, чи зустрічається Льовочкін з Зеленським, він відповів, що це «приватна інформація»

«Якщо вона буде публічною, я повідомлю про це», − заявив пролітик.

Також Льовочкін заявив, що джерела фінансування ОПЗЖ «абсолютно прозорі», а сама партія буде допомагати новій владі.

«Ми будемо допомагати голосами (у Верховній Раді - ред.) і всім, чим зможемо, щоб був прогрес (України — ред.). Ми готові співпрацювати у всіх питаннях, які дозволяють державі розвиватися, просувають демократію, свободу слова…», − сказав Льовочкін.

Також нардеп пояснив альянс з кумом Путіна Віктором Медведчуком, який є одним з лідерів ОПЗЖ.

«Ми об'єдналися в одну команду з причини спільних цінностей і політичної доцільності. Найголовніша причина — відновлення миру в Україні. Вважаємо, що це спільне завдання, яке може бути реалізоване нашою командою, командою президента Зеленського… Будемо над цим працювати», − сказав він.

Він також заявив, що ОПЗЖ — «проукраїнська партія», а Україну «рухають вперед і є стратегічними національними інтересами добросусідські відносини з РФ та країнами СНД».

Чи чекають на Україну відключення світла або блекаути через російські обстріли: Шмигаль зробив заяву

понеділок, 29 квітень 2024, 14:26

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль прокоментував, коли в Україні можуть статися масові відключення електроенергії через російські ракетні удари. Своєю думкою він поділився в ефірі телемарафону. "Це сенситивна інформація. Я би, звичайно, не хотів да...

"Закони фізики, мабуть, це єдині закони, які працюють": Танкіст розповів, чи виправдали сподівання легендарні "Леопарди"

понеділок, 29 квітень 2024, 13:56

Рік тому Німеччина передала Україні свої легендарні танки. Танкіст, головний сержант роти Ігор Ігнатенко розповів, чи виправдали сподівання ці броньовані бойові машини. В ексклюзивному інтерв’ю Наталі Островській військовий відповів, чи змінили "Леопар...