Хіти тижня. Під час нової "вилазки" Путіна "в люди" помітили дуже цікаву деталь (фото)

У вівторок, 13 квітня, президент Росії Володимир Путін, який через пандемію нечасто "виходить в люди" останні майже півтора року, відвідав будівлю уряду. Судячи з кадрів Кремля, до нього нікого не підпускали. Увагу на це в своєму блозі в Telegram звернув відомий український політтехнолог Олексій Голобуцький, передають Патріоти України.

Путін під час візиту відвідав Координаційний центр уряду. Супроводжував його в ході візиту тільки прем'єр-міністр РФ Михайло Мішустін. Однак навіть заради фото вони не наблизилися один до одного. На всіх зображеннях, опублікованих Кремлем, Мішустін знаходиться на значній відстані від президента РФ.

"Никто - ни Мишустин, ни фотокоры, ни персонал Центра - ни на одном из фото не приблизился к Путину менее, чем на 10 метров. Это сразу же бросается в глаза: огромное помещение, Путин возле одной стены, все остальные - на другом конце", - зазначив Голобуцький.

Примітно, що Мішустін вже перехворів коронавірусом. Президент РФ Володимир Путін нещодавно за закритими дверима вакцинувалася від COVID-19. Тим не менш, небезпечна хвороба, очевидно, лякає 68-річного лідера Росії. Важливо зазначити, що, за даними російських ЗМІ, в ході пандемії людей допускали до Путіна тільки після проходження двотижневого карантину. Це стосувалося, в тому числі, осіб з його найближчого оточення. Наприклад, в 2020 році близько 80 ветеранам ВВВ довелося відсидіти 2 тижні в ізоляції заради участі в параді в Москві, де був присутній особисто Путін.

"Пройти лінію розмежування, що була до 2022 року, практично неможливо. Там усе перетворено в бетон": Черник пояснив, що треба ЗСУ для успіху

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:44

Західні ЗМІ заявили про вирішальні найближчі 5-8 місяців на фронті в Україні. Однак західні партнери мають усі можливості зробити так, аби Україна перемогла у війні вже 2024 року. Про це розповів військовий експерт, полковник ЗСУ в запасі Петро Черник,...

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 29 березня

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:30

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 29.03.24 орієнтовно склали: