Хіти тижня. Підірвали пах, роздробили ноги й обезголовили: Звірства армії Путіна в Сирії (відео 16+)

Оприлюднено новий фрагмент з тортурами садистів ПВК "Вагнер" над полоненим сирійцем. Живу людину знищують повільно, під радісні коментарі туристів Путіна

Як повідомляє "Новая газета", відомому опозиційному часопису Росії вдалося отримати повну версію відеозапису тортур громадянина Сирії Хаммаді Таха Аль-Бута, якого співробітники так ПВК "Вагнера" вбили у червні 2017 року. На ролику можна побачити, як нелюди Путіна роздробили своїй жертві руки і ноги кувалдою. Також опубліковані кадри, де полоненому підривають у паху запал від гранати, передають Патріоти України.

При цьому, один із людей на відео повторював, щоб полоненому не били в голову. Раніше в мережі публікували відео, де цю ж людину обезголовили, а тіло спалили. Як виявилося, голову підвісили на паркані неподалік.За словами "Нової газети", фотографію схожої будівлі кілька днів тому опублікували на сайті "Федерального агентства новин" (що входить до медіагрупи "Патріот" Євген Пригожина, якому належить ПВК "Вагнера"). Ці фото ілюстрували матеріал про припинення роботи на заводах Хайян і Аш-Шаєр. Пізніше цю публікацію видалили.

"Нова" спільно з експертами прийшла до висновку, що саме на будівлі цих заводів і повісили відрізану голову."Чутки про те, що при вході на газопереробний завод були вивішені відрізані голови, що лякають сирійських і російських фахівців, ходили давно, але до отримання доказів не викликали довіри", – повідомляє видання.

Увага, відео містить сцени насильства!

Згідно з офіційними повідомленнями, Аш-Шаєр був звільнений силами ТОВ "Євро Поліс", яке "Нова" називає ширмою ПВК "Вагнера". Крім того, опублікована більш повна інформація про одного з учасників тортур.

"Ми вважаємо очевидним, що на відео - Станіслав Євгенович Дичко 1990 року народження, колишній співробітник ставропольської поліції. В "групі Вагнера" Дичко числиться з лютого 2016 року, відразу після звільнення з МВС. Наскільки нам відомо, пан Дичко сьогодні живий і здоровий, ні від кого не ховається і ніким не розшукується, а Слідчому комітету він нецікавий", - пише видання.

Всього, судячи з фото і відео, в екзекуції брало участь 5-7 людей, особи яких поки не встановлені.

Бійці ПВК "Вагнер"


"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...