Хіти тижня. Підхопили естафету від РПЦвУ: Незважаючи на карантин, ОПЗЖ влаштувала по Одесі тисняву за пасками та яйцями. Електорат, скинувши маски, штовхався й сварився, бризкаючи слиною (відео)

Куди дивилась поліція, питання риторичне. Станом на 25 квітня в Одеській області зафіксовано 183 офіційно підтверджені випадки Covid-19, 26 квітня - вже 220 випадків. Скільки додасться після цього проросійського "свята життя" стане відомо за тиждень-два.

"Делаем все возможное, Владимир Владимирович"

Представники партії "Опозиційна платформа - За життя" (ОПЗЖ) у суботу, 25 квітня 2020 року, в різних місцях Одеси роздавали харчі з вантажівок, свідомо порушуючи санітарні заходи безпеки оголошені через пандемію, повідомляють Патріоти України з посиланням на на місцеву видання Пушкінська.net.

За даними журналістів, в продуктовий набір входили крупи, консерви, великодні паски і яйця.

"У чергах за ними неодноразово спалахували скандали. Наприклад, біля машини посварилися жінки, які живуть в районі Лузанівки", - зазначають одеські журналісти.

В середині квітня пресслужба ОПЗЖ повідомила, що партія збирається роздати на території Одеси і області 20 тис. продуктових наборів.

Одесит , котрі не піддались стадному інстинкту, дивуються, чому підлеглі Авакова гуртом в'яжуть баристу, котрий одиноко стоїть на безлюдному майданчику зі своїм товаром, при цьому ігноруючи багатолюдну бактеріологічну диверсію п'ятої колонни Кремля в Україні.

Чи можливий новий український наступ: Експерт оцінив ситуацію на фронті

субота, 27 квітень 2024, 11:30

В України зараз з'явиться артилерія, боєприпаси і росіяни знають, що це буде десь протягом цього місяця. Тож вони намагатимуться якнайшвидше реалізувати якісь завдання. Про це в ефірі "1+1" заявив військовий експерт Михайло Самусь, передають Патріоти У...

Оце так: У США визнали, що новітні ракети, які отримала Україна, не виправдали себе

субота, 27 квітень 2024, 10:52

У Сполучених Штатах Америки визнали, що новітні ракети, які вони передали Україні, не виправдали себе в умовах нашої війни. Ймовірно, йдеться про малогабаритні високоточні боєприпаси GLSDB, передають Патріоти України. . Про це під час безпекового фору...