Хіти тижня. Підмочені памперси старанно цензурували у Шойгу: Кадри, як російський військовий у Сирії просить війська США припинити "переслідування"

Після гонки на сирійській дорозі російські військові запросили "перемир'я".

Між ЗС США і Росії в Сирії зберігаються напружені відносини. Американські військові в черговий раз заблокували російський конвой, після чого відбулася напружена розмова. Кадри інциденту, який був знятий військовими Росії, оприлюднив Telegram-канал "Український Діалог", передають Патріоти України.

Чергові "гонки" військових США і Росії сталися днями в провінції Хасака. Американці в черговий раз заблокували рух колони військової поліції Росії. В результаті росіянам довелося зупинитися, після чого сталася їхня розмова з американцями. "Це територія САР. Російські Збройні сили тут знаходяться на запрошення Башара Асада. На якій підставі тут знаходитеся ви?" - питає військовий РФ. Після цього він просить представника ЗС США "передати своєму генералу, що росіяни переконливо попросили їх більше не переслідувати".

Важливо відзначити, що відповіді американського військового росіяни у відео не включили. І тому є важлива причина. Відзначимо, що велика частина провінції Ель-Хасака знаходиться під контролем коаліції, очолюваної США. Ймовірно, росіяни спробували проникнути на підконтрольну американцям територію, через що і були "грубо" зупинені.

Болгарія викликала посла Хорватії через слова президента Мілановича, який назвав її "дном"

четвер, 2 травень 2024, 21:51

Проросійський президент Хорватії Зоран Міланович спровокував дипломатичний скандал своїми словами про те, що Болгарія – найбільш неуспішна країна ЄС у користуванні європейськими коштами і "рятує" від такого звання Хорватію. Про це повідомляє Vecernji L...

"Терор серед білого дня": Окупанти вдарили по Дергачах під Харковом, постраждало багато дітей

четвер, 2 травень 2024, 20:04

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про наслідки російського удару по Дергачах, унаслідок якого постраждало вісім дітей, передають Патріоти України. «Два влучання, одне з них — біля спортивного клубу, інше — в землю. Загалом унаслідок російс...