Хіти тижня. Підрахунок голосів перестав радувати Трампа: Дональд Фредович гадає, що у нього крадуть перемогу

Президент США Дональд Трамп засумнівався в чесності підрахунку голосів виборців в деяких штатах. Про це Трамп написав у своєму Twitter, зазначають Патріоти України.

Завжди самовпевнений діяч наголосив, що вчора ввечері лідирував, місцями – впевнено, у багатьох ключових штатах, в основному в тих, якими керують демократи.

“Потім, один за іншим, все стало магічним чином змінюватися, коли стали рахувати несподівано виявлені купи бюлетенів. Це – дуже дивно», запідозрив недобре Трамп.

Оце так! Росія для війни з Україною закуповує снайперські гвинтівки австрійського виробництва

неділя, 19 травень 2024, 8:30

Країна-агресор Росія у війні проти України використовує снайперські гвинтівки та пістолети, зроблені австрійською компанією Steyr Mannlicher. У РФ цю зброю завозять в обхід санкцій Європейського Союзу і незважаючи на те, що Австрія на офіційному рівні ...

"Одна хвилина на їжу, 3 ложки на 10 осіб": Український прикордонник розповів, які знущання пережив у російському полоні (відео)

неділя, 19 травень 2024, 7:50

32-річний прикордонник Віталій Супрун повернувся додому з полону росіян, в який він потрапив під час героїчної оборони Маріуполя. Його історію розповідає Мукачівська міськрада. Військовому довелося пережити 21 місяць нелюдських умов, які важко навіть з...