Хіти тижня. Підрядника визначено: Яке озброєння отримають кораблі Island у ВМСУ

Миколаївське ДП «Дослідно-проектний центр кораблебудування» розроблює варіант модернізації патрульних кораблів Island, які були передані США Військово-морським силам України. Планується, що модернізацію катерів проведуть на Миколаївському Суднобудівному Заводі, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу ДП “Укроборонпром”.

Модернізація покликана підвищити бойові можливості катерів. Подробиці варіантів модернізації не наводяться, але ймовірно йдеться про те, що катери будуть передані без озброєння, тож необхідно буде встановити на кораблі озброєння, яке виробляється в Україні та використовує вітчизняні боєприпаси.

Ми готуємо пропозиції, і у найближчий час вони будуть надані командуванню Військово-Морських Сил. На нашу думку, проект має передбачати, що модернізація катерів Island має здійснюватися на Миколаївському суднобудівному заводі, – заявив директор-генеральний конструктор ДП “Дослідно-проектний центр кораблебудування” Вадим Борисов.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...