Хіти тижня. "Підрізали крила" головному "лібертаріанцю" Зеленського: №1 "Слуги народу" Разумков публічно розкритикував №2 Стефанчука

Перш ніж робити гучні заяви про карколомну реформу законодавчої влади Стефачуку варто було досягти порозуміння зі своїми впливовими соратниками, особливо коли оголошує зміни від імені команди.

Руслан Стефанчук

Заяви представника президента у Верховній Раді про наміри запровадження в Україні двопалатний парламент зустріли різку критику не лише політичних опонентів, але і заперечення його формального боса, зазначають Патріоти України.

Так в ефірі програми "Право на владу" на каналі "1+1" спочатку на ініціативу Руслана Стефанчука відреагував прем’єр Володимир Гройсман.

"Та форма, яка є сьогодні, неефективна. Було б доцільно зменшити кількість депутатів, а не вводити другу палату", - сказав він.

Разом з тим, голова партії "Слуга народу" Дмитро Разумков, відповідаючи на питання, чи підтримує він ідею двопалатного парламенту, заявив: "Я за ту форму парламенту, яка є сьогодні".

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...