Хіти тижня. Підступна Варшава: "Польша предлагала американцам три части", - Пушков розкрив "всю правду" про поділ Росії

Протистояння Москва-Варшава за версією "хто більше згадає поганого з історії" триває.

Олексій Пушков

Член Ради Федерації Олексій Пушков, немов повторюючи за своїм президентом Володимиром Путіним, вирішив теж "наїхати" на поляків. В ефірі програми "Вечір з Володимиром Соловйовим" сенатор розповів про ідею поляків про "розчленування Росії на три частини", передають Патріоти України.
Пушков десь роздобув "секретну" інформацію, що поляк Збігнєв Бжезинський розраховував роздрібнити Російську Федерацію, мотивуючи це тим, що Москва не впорається з контролем над такою великою територією.

"У вас будет три центра: Москва, Екатеринбург и хотите - Хабаровск, хотите - Красноярск. И у вас будут три голоса в Организации объединенных наций. Вот такая была польская задумка", - так переказав слова Бжезинського Пушков.

За словами сенатора, тоді Америка нібито "не ризикнула" реалізувати задум Бжезинського.

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...