Хіти тижня. Підтвердилася смерть спадкоємця "терориста №1"

Хамза був убитий близько 2 років тому, але інформацію не могли підтвердити.

Усама бен Ладен

Спадкоємець Усами бен Ладена, терориста №1, мертвий. Син лідера "Аль-Каїди" Хамза був уже мертвий в лютому 2019 року, коли Державний департамент запропонував винагороду за його місцезнаходження в розмірі 1 мільйона доларів, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Хамза бен Ладен

31 липня 2019 року повідомлялося, що США отримали відомості про смерть молодшого бен Ладена. У звіті говориться, що він був убитий в період з 2017 по 2019 рік, і що уряд США зіграв свою роль в операції. Остання відома публічна заява Хамзи була в 2018 році і опублікувала його "Аль-Каїда". Син Усами бен Ладена раніше присягнувся помститися Заходу за вбивство свого батька.

При цьому президент США Дональд Трамп 31 липня на питання NBC News, чи відома йому інформація про смерть терориста, відповідати відмовився.

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...