Хіти тижня. Пінчук був агентом КДБ? У мережі спливли сенсаційні докази (відео)

У мережі спливло відео, на якому позафракційний народний депутат України Андрій Деркач навів докази того, що олігарх Віктор Пінчук був агентом КДБ. Відповідна заява була зроблена під час однієї з прес-конференцій Інтерфакс-Україна. На ній Деркач, зокрема, показав нібито оригінал підпису Пінчука, передають Патріоти України.

За його словами, олігарх у 1987 році, якщо вірити документу, зобов'язався працювати з Комітетом держбезпеки СРСР під ім'ям "Валерій".

Таким чином, дані, які були озвучені Деркачем, сильно б'ють по минулому, а також по схемах Пінчука і пов'язаних із ним осіб (по лінії його заробітку і по роботі з американцями через співпрацю з фондом Клінтон). Нардеп також заявив, що Пінчук нібито згортає весь свій бізнес і збирається тікати з України, адже проти нього розгорнеться масована атака.

Джерело: Обозреватель

Якщо не буде політичної заборони: Експерт розвповів, які цілі в Росії можна знищити ракетами ATACMS

четвер, 25 квітень 2024, 6:50

Військовий експерт Defense Express Іван Киричевський прокоментував ухвалення Сенатом США законопроєкту про допомогу Україні. За його словами, якщо пакет допомоги передбачатиме поставки Україні ракет ATACMS - їх можна буде використати для знищення пуско...

Заява спікера парламенту Вірменії щодо України викликала істерику в Москві

четвер, 25 квітень 2024, 5:58

Спікер парламенту Вірменії Ален Симонян заявив про "рішучу підтримку Єреваном територіальної цілісності України, Молдови, Грузії, Кіпру та всіх країн". У Росії стверджують, що він "перейшов усі червоні лінії", повідомляють Verelq та APA. . Виступаючи ...