Хіти тижня. "Пішли на*уй, ви що, ох**ли? Кінчені тварюки!": У Києві журналіст жорстко зчепився з охороною Гончарука (відео)

У Києві на презентації "Доступні кредити 5-7-9%" прем'єр-міністра України Олексія Гончарука в КВЦ "Парковий" трапилася сутичка між представником ЗМІ та охороною чиновника. Останню журналіст звинуватив у жорсткій спробі перешкоджати його роботі. Відео інциденту опублікував Telegram-канал PavlovskyNews, передають Патріоти України.

"Пішли на*уй, ви що, ох**ли? Кінчені тварюки! Зовсім забули, ким є? Мені теж взяти з собою охорону і вас ламати? Виродки!" – випалив розлючений представник медіа. Як розповів сам журналіст Сергій Медяник, він спробував поставити запитання Гончаруку, однак охорона прем'єра не дала цього йому зробити.

Говорячи про конфлікт, він заявив, що один із охоронців напав на нього першим. Водночас додав, що ще раз його вдарить, якщо це продовжиться, а також попросив викликати поліцію. "Хотів поставити питання... Я далеко сидів. Так почала охорона... Один мене за руки тягнув, другий, третій взагалі за спину..." – пояснив ситуацію журналіст.

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 29 березня

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:30

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 29.03.24 орієнтовно склали:

Чехія знайшла для України вже мільйон снарядів - ЗМІ

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:22

Учасники ініціативи Чехії із закупівлі боєприпасів для потреб ЗСУ підписали угоду, в межах якої Україна отримає мільйон артилерійських снарядів, повідомляє . Спочатку передбачалося закупити 800 тисяч снарядів: 500 тисяч калібру 155 мм та ще 300 тисяч -...