Хіти тижня. Пішли у хід кулаки: У центрі Києва депутати влаштували бійку через закон про зняття недоторканності

У ресторані у центрі Києва виникла сутичка між екс-нардепом від фракції "Батьківщина" Русланом Богданом та депутатом від фракції "Європейська солідарність" Сергієм Алєксєєвим. Про це "Українській правді" повідомили джерела, але згодом підтвердили і учасники сутички, передають Патріоти України.

У поліції Печерського району відзначили, що ввечері 2 вересня правоохоронці виїжджали на виклик щодо бійки.

"Подія сталася ввечері 2 вересня за адресою Дніпровський узвіз", - сказала речник поліції Печерського району Оксана Тищенко. Повідомити будь-які деталі бійки вона відмовилась. "Наразі відомості в ЄРДР ще не внесені, це питання ще вирішується", - підсумувала Тищенко.

Сам Алєксєєв у коментарі УП заявив, що чутки перебільшені, але далі коментувати відмовився. "Чутки перебільшені. Все в мене гаразд. Сьогодні був на ранковій сесії (Верховної ради – ред.). Я не хочу нічого коментувати. Все нормально. Нічого такого не сталося".

А депутат минулого скликання від "Батьківщини" Руслан Богдан підтвердив, що мав сутичку з нардепом від "ЄС". "Все нормально, все в порядку. Та то таке було. Давав настанову новому депутату, що треба голосувати – це ж вчора якраз було, а сьогодні недоторканість проголосували. – то я йому говорив, що треба знімати недоторканність. А він просто не хотів. Він же з "Європейської солідарності" (екс-нардеп Тимошенко не знав що "ЄС" за виключенням трьох депутатів підтримав законопроект?- ред). Від Порошенка. Тим більше по ньому купа кримінальних справ. То я йому казав, що не зважаючи на це треба це голосувати", - сказав зі сміхом Богдан.

На запитання, чи не отримав він травм під час бійки, "батьківщинівець" сказав: "Ну в мене ж рентгену немає і МРТ, то я не можу це говорити. Ну таке щось. Поки нічого (не болить – ред.)".

Окуповані території мали залишитися за Росією: Die Welt оприлюднило мирну угоду, яку слуги Зеленського та представники Путіна узгодили 15 квітня 2022 року

субота, 27 квітень 2024, 7:38

Через кілька тижнів після російського вторгнення в Україну могла бути укладена мирна угода, стверджує німецьке видання Die Welt з посиланням на документ, який є у їхньому розпорядженні. Умови припинення війни були прописані у проєкті договору на 17 сто...

В Харкові росіяни вдарили ракетами по психіатричній лікарні, де було 65 людей

субота, 27 квітень 2024, 7:23

Внаслідок атаки, уламкові поранення отримала пацієнтка лікарні 1970 року народження. Росіяни вдарили двома ракетами по лікарні в Харкові, при цьому була атакована психіатрична лікарня. Про наслідки атаки у суботу, 27 квітня, повідомляє поліція Харківщи...