Хіти тижня. Після переговорив із Путіним: Білорусь привела війська на західних кордонах у повну бойову готовність

Олександр Лукашенко заявив про "появу проблем ззовні".

Після того, як за наказом президента Олександра Лукашенка, десантну бригаду з Вітебська перекинули в Гродно, на західному кордоні Білорусі бойові підрозділи були приведені в повну бойову готовність. Про це на нараді з членами Ради безпеки Білорусі заявив Олександр Лукашенко, передають Патріоти України із посиланням на «БЕЛТА».

«З'явилися заяви представників західних держав, в тому числі і керівників деяких держав, які взагалі не знають, де Білорусь знаходиться, і не знають, що тут відбувається. Але тим не менше роблять ці заяви», - зазначив він.
За його словами, зовнішня компонента змушує враховувати обстановку і діяти відповідним чином. «Тобто сьогодні не тільки всередині, а й зовні у нас з'являються проблеми. І те, що це абсолютно скоординовані дії, ми вже бачимо в відкриту. Але це ще навіть не пік. Події будуть розвиватися відповідним чином, але ми розуміємо, в якому напрямку», - цитує агенство слова Лукашенка.
Тим часом, Telegram-канал «Раніше всіх. Ну, майже» повідомляє, що після розгортання військ, Лукашенко по телефону переговорив з Путіним.

"Давно вже час": Депутат Держдуми закликав завдати ядерного удару по Україні

вівторок, 7 травень 2024, 23:45

Один з російських депутатів Держдуми заявив, що якщо в Україні буде помічено літаки F-16, по них “потрібно” буде завдати ядерного удару. Про це з посиланням на депутата пише телеграм-канал “Кривава бариня”, передають Патріоти України. Як зазначається, ...

Справа не тільки у ЗСУ: Плетенчук пояснив, чому росіяни бояться зараз використовувати Кримський міст

вівторок, 7 травень 2024, 21:02

Росіяни не використовують у повному обсязі Кримський міст для військової логістики, адже бояться, що конструкція може не витримати через пошкодження. Про це заявив начальник Центру стратегічних комунікацій Сил оборони Півдня Дмитро Плетенчук у вівторок...