Хіти тижня. Після провалу судового шоу "Замах на державного діяча": Герус розповів, якого покарання прагне для Ляшка

Після провалу плану обвинувачення у бориспільському суді щодо арешту головного "радикала" країни центральна влада загалом і ГПУ зокрема прагнутимуть уникнути виправдального вироку Ляшку для збереження обличчя.

Після мабуть неочікуваного для Зекоманди рішення суду, котрий віддав Олега Ляшка на поруки, стало зрозуміло, що команда Рябошапки припустилась серйозної іміджевої помилки, зазначають Патріоти України. Отривавши невтішну звістку у Києві, народний депутат від “Слуги народу” Андрій Герус заявив, що Олег Ляшко, який накинувся на нього в аеропорту “Бориспіль”, не заслуговує реального тюремного терміну. Про це наближений до Коломойського нардеп завив в ефірі Радіо НВ, зазначають Патріоти України.

На думку Геруса, для Ляшка “було б достатньо випробувального терміну з умовним покаранням”.

“Воно, по-перше, стримувало б його від повторних провокацій, тому що якщо порушуєш випробувальний термін з умовним покаранням, то тоді настає повноцінне. По-друге, має бути невідворотність покарання. По-третє, тоді така судимість не дозволяє балотуватися на наступних виборах”, — сказав він.

Нардеп також заявив, що охоронець Ляшка “досить повноцінно” брав участь у бійці.

“Ця ситуація дає моральне право для того, щоб наступала якась певна відповідальність”, — сказав Герус.

Як повідомлялося, сьогодні, 19 листопада, Бориспільський міськрайонний суд відпустив лідера “Радикальної партії” Олега Ляшка на поруки під особисте зобов’язання.

Очільник МЗС Кемерон оцінив ймовірність відновлення дипломатичних відносин Британії з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 13:31

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що у відносинах між Великою Британією та Росією більше «немає шляху назад». Про це він сказав у інтерв'ю Independent, передають Патріоти України. Журналістка запитала його, чи може Британія повер...

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...