Хіти тижня. Після відмови США постачати F-35: Туреччина хоче купити російські винищувачі

У липні 2017 року Туреччина підписала з РФ угоду про придбання систем ППО С-400 на 2,5 млрд доларів. Після цього США позбавили Туреччину поставок обладнання та запчастин для винищувачів F-35.

Туреччина має намір підписати з Росією угоду про купівлю 36 винищувачів Су-35. Про це повідомляє турецьке видання «Daily Sabah», передають Патріоти України.

«Турецькі і російські офіційні особи обговорюють деталі продажу в загальному рахунку 36 винищувачів Су-35 у Туреччину», – повідомляє видання.

Зазначається, що сторони ведуть переговори про можливу участь Туреччини у виробництві деяких компонентів винищувачів, в тому числі високоточну зброю та боєприпаси.

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...