Хіти тижня. "По цукру поговорю з Трепаком": У мережу злили цікаву переписку нардепа в Раді (фото)

Народний депутат-мажоритарник від президентської партії "Слуга народу" В'ячеслав Медяник прямо в сесійній залі Верховної Ради обговорював, як вирішити питання з прокуратурою. Переписка парламентарія зі співрозмовником, підписаним як "Саша Яровий", в середу, 16 жовтня, потрапила в кадр "Страны", передають Патріоти України.

Так, у Медяника на засіданні задзвонив телефон. Він скинув виклик і попросив співрозмовника написати йому в месенджері Telegram, так як йде голосування.

Наводимо діалог між Медяником і Яровим:

Яровий: 1) раніше ми працювали в зв'язці з ГПУ. Нам давали прокурора виконавця і самі йому писали, все що потрібно зробити, попередньо погодивши з Юрою (чи можна зараз так організувати роботу?) 2) океан/цукор вже дзвонять, запитують – що зробили за тиждень? Можна нас зістикувати з тим прокурором, на кого це розпишуть. Клієнту нічого не показати – підуть до інших. 3) організовується система лобістів (чи можна нас акредитувати в цьому русі?) І якщо у тебе щось не виходить – не соромся, говори, як є. Ми налаштовані підключатися і допомагати або посилювати позиції.

Медяник: Зелене світло є тільки у нашої юридичної фірми. І всі справи тільки через наших адвокатів. Щодо цукру сьогодні теж буду говорити. Дай мені прізвища тих, у кого справа Океану в ГП.

Яровий: Ок.

Медяник: По цукру з Трепаком (заступник генерального прокурора Руслана Рябошапки Ред.) поговорю.

Яровий: Ок.

Медяник: Цукор справа в НАБУ.

На цій фразі Медяник, якому довелося відволіктися, закінчив спілкування. Відзначається, що Яровий – це бізнесмен із Дніпра, який у діловому контакті з нардепом.

Що відомо про Медяника

Примітно, що нардеп – член комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності. Його батько Анатолій Медяник (помер у 2017 році) – колишній начальник спецпідрозділу з боротьби з корупцією і оргзлочинністю СБУ в Дніпропетровській області. А хрещений батько – Анатолій Клименко, нардеп IV скликання.

Раніше Медяник займався будівельним бізнесом у Дніпрі. Він також був координатором юридичного напряму в Штабі національного захисту Дніпропетровської області.

Згідно з декларацією за 2018 рік, у Медяника п'ятеро дітей, а в його власності 4,5 сотки землі в Дніпрі. Разом з дружиною Інною депутат ділить квартиру площею 210 кв. м. Два автомобілі (Porche Cayenne і BMV 523і) числяться на дружині.

Джерело: Страна

Приборкання Шольця: США після надання Україні далекобійних ATACMS підштовхне Берлін до позитивного рішення щодо Taurus, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:22

США хочуть, щоб передача ATACMS Україні, спонукала Німеччину надати Києву Taurus. Про це повідомляє "Європейська правда". Зазначається, що про це заявив неназваний високопосадовець оборонного відомства США. Він також зазначив, що рішення про надання Ta...

Останнє попередження китайцям: Блінкен за підсумками зустрічі з Сі Цзіньпіном пригрозив КНР новими санкціями за допомогу РФ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:56

Ставки піднято дуже високо. Китаю потрібна фінансова та технологічна допомога Заходу для подолання кризи. Вашингтон ув'язкє це питання з приборканням російської агресії проти України. Головною метою візиту Блінкена було спроба попередити КНР не підтрим...