Хіти тижня. Побачили та "конфіскували": Найманці "ДНР" похвалилися "віджатою" дорожньою технікою (відео)

Підставою для "конфіскації" стало те, що власник спецтехніки переїхав на територію, підконтрольну Україні.

"Польовий командир ДНР" Олександр Ходаковський похвалився, що "віджав" кілька вантажівок, асфальтоукладальників і екскаваторів, які терористи виявили на одному з пустирів в центрі Донецька. Підставою стало те, що власник спецтехніки переїхав на територію, підконтрольну Україні. На це звернув увагу блогер Денис Казанський, передають Патріоти України.

Бойовики спочатку не зрозуміли – це техніка, яку "віджали" у попередні роки, чи її власник втік від окупації. Щоб з'ясувати це, навіть провели "спецоперацію" – забрали кілька автомобілів і дочекалися, коли зникненням зацікавиться міліцейський "дах", якому нібито платив власник техніки.

У підсумку все добро забрали під приводом того, що терористам на позиціях не вистачає техніки, а дорожні служби працюють на мотлоху. "Ось цей "захисник Донбасу" в принципі не допускає, що десь у Донецьку може стояти чиясь техніка, що це приватна власність і власнику вирішувати, що з нею робити і де її тримати. Вони просто побачили, що стоїть техніка і стали вирішувати, як привласнити", – обурився Казанський.

Блогер зазначив, що техніка не була покинута – на ній були номери. "Але питання власності в "народній республіці" вирішуються дуже просто – у кого більше зброї, той і правий", – підсумував Казанський.

"Це справді дуже серйозно": Папа Римський знову закликав Україну до переговорів з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 10:45

Папа Римський Франциск знову закликав Україну до переговорів з РФ. Нова заява понтифіка прозвучала на на тлі війн в Україні та Секторі Гази. На його думку, "досягнутий мир кращий, ніж безкінечна війна". Про це пише CBS News, передають Патріоти України...

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:28

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині, передають Патріоти України. "Було вражено цивільну інфраструктуру, пошкоджено логістичне сполучення зализиці. Крім того, удар пошкодив адміністративні будинки та пошкодив авто та цивільне майно",...