Хіти тижня. Побачили та "конфіскували": Найманці "ДНР" похвалилися "віджатою" дорожньою технікою (відео)

Підставою для "конфіскації" стало те, що власник спецтехніки переїхав на територію, підконтрольну Україні.

"Польовий командир ДНР" Олександр Ходаковський похвалився, що "віджав" кілька вантажівок, асфальтоукладальників і екскаваторів, які терористи виявили на одному з пустирів в центрі Донецька. Підставою стало те, що власник спецтехніки переїхав на територію, підконтрольну Україні. На це звернув увагу блогер Денис Казанський, передають Патріоти України 15 липня 2020 року.

Бойовики спочатку не зрозуміли – це техніка, яку "віджали" у попередні роки, чи її власник втік від окупації. Щоб з'ясувати це, навіть провели "спецоперацію" – забрали кілька автомобілів і дочекалися, коли зникненням зацікавиться міліцейський "дах", якому нібито платив власник техніки.

У підсумку все добро забрали під приводом того, що терористам на позиціях не вистачає техніки, а дорожні служби працюють на мотлоху. "Ось цей "захисник Донбасу" в принципі не допускає, що десь у Донецьку може стояти чиясь техніка, що це приватна власність і власнику вирішувати, що з нею робити і де її тримати. Вони просто побачили, що стоїть техніка і стали вирішувати, як привласнити", – обурився Казанський.

Блогер зазначив, що техніка не була покинута – на ній були номери. "Але питання власності в "народній республіці" вирішуються дуже просто – у кого більше зброї, той і правий", – підсумував Казанський.

Ті, що нібито хочуть "захищати Україну": Франція запросить росіян на річницю висадження союзників у Нормандії

вівторок, 16 квітень 2024, 20:03

Влада Франції запросить представників країни-агресора Росії на церемонію 80-річчя висадження союзників антифашистської коаліції в Нормандії під час Другої світової війни. Про це 16 квітня з посиланням на джерела повідомила радіостанція Europe 1, переда...

"Крипта - ох**нна тєма": Справу "слуги народу", який намагався підкупити Мустафу Найєма, направили до суду

вівторок, 16 квітень 2024, 19:40

Справу народного депутата від Слуги народу Андрія Одарченка, якого викрили на спробі підкупу голови Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України Мустафи Найєма, скерували до суду. Про це повідомив Центр протидії корупції у вівтор...