Хіти тижня. "Побегут завоевывать Киев": Цимбалюк заявив про загрозу нового витка війни з Росією (відео)

На брифінгу речника МЗС РФ Марії Захарової сербський снайпер "ДНР" Деян Берич ("Декі") заявив, що незабаром у терористів на Донбасі може закінчитися терпіння і вони почнуть давати жорстку відсіч українським захисникам, повідомляють Патріоти України.

У такій риториці може бути завуальована погроза Росії про повернення до гарячої фази війни на українській території, зазначив у своєму відеоблозі на YouTube журналіст Роман Цимбалюк.

"Після цього пропагандисти зазвичай починають розповідати, що "ополченці", тобто колаборанти чи російські бойовики, вистрибувати хочуть з окопів і бігти з автоматами завойовувати Київ. Насправді я б такі слова сприймав серйозно, тому що таким чином Кремль може просто почати натякати: "Будете далі відстоювати незалежність України, тоді приїде з Російської Федерації нова партія російських бойовиків", – сказав він.

Цимбалюк додав, що не сумнівається в тому, що нову хвилю окупантів в Росії традиційно будуть називати повсталим населенням українського Донбасу.

"Звісно, речник МЗС Росії буде їх теж називати "шахтарями і трактористами", які чомусь перед поїздкою "пішли у відпустку" або "звільнилися" зі Збройних сил, але забули здати автомати і поставити в бокси танки. Така особливість російської держави. Можливо, це пов'язано зі скріпами", – зазначив журналіст.

По одному місту за раз? Росія змінила тактику ракетних обстрілів України, - експерт

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:22

Російські окупанти змінили тактику масованих атак на Україну - ворог спочатку накопичує крилаті ракети, а потім завдає максимального удару по одному місту, передають Патріоти України. Авіаційний експерт, заступник генерального директора компанії із вир...

"Над нами летить, падло": У ПС показали, як збивали "Шахед " на півдні

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:59

Командувач Повітряних сил Микола Олещук показав бойову роботу протиповітряної оборони по ворожих дронах-камікадзе на півдні країни 29 березня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Цієї ночі воїни Херсонської зенітної ракетної бригади Повітряних Сил...