Хіти тижня. "Почалась масована кампанія з вибілювання власників "Епіцентрів", - політтехнолог Голобуцький

В Україні Герегам навряд чи щось загрожує. Міцний перспективний бізнес розвиватиметься і далі на широкому полі, звільненому збанкрутілими конкурентами.

"Судячи з усього, почалась масована кампанія з вибілювання Герег - для початку опубліковано інтерв'ю власників "Епіцентрів" і "Нових ліній" "Лівому берегу" Соні Кошкіної. Після масового обурення обраності і непідвладності Герег загальним законам власники торгової мережі зробили доволі оригінальну заяву: в інтерв'ю Соні Кошкіній, фактично, позиціонували себе янголом Хапсіелем, котрий всупереч всьому, в тому числі законам, наносить добро, завдає справедливість і вражає силою любові до ближнього", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Якщо друзі, особливо відомі друзі з публічним статусом, просять продати трубу для унітазу - ну ж хіба Гереги можуть відмовити?! "Дзвонили Галині Федорівні або мені, просили той чи інший товар в магазині відпустити. Прорвало трубу в людей, що їм робити?!".

А те, що ще й продуктами торгували у відкритих в карантин будівельних супермаркетах - так то в нас усіх застарілі відомості, "Епіцентри" вже давно не будівельні! Тому підстав для претензій жодних!

З офіційними, на депутатських бланках пропозиціями від Гереги продати "благодійні товари з "Мрії" взагалі відмазка феєрична. Сам Герега на той момент, виявляється, "три місяці хворів", бланки "випадково взяла помічниця", а як на тих бланках опинилась комерційна пропозиція щодо товарів з "Мрії" - ні помічниця, ні Гереги "не можуть це пояснити. І сміх, і гріх".

Сміху в Герег дійсно не бракує: вони не просто сміялись, а, мабуть, іржали з того карантину і законослухняних ідіотів, котрі чемно позакривали свої бізнеси і побанкрутували. І з влади теж, ймовірно, іржали - бо вона добровільно і безкоштовно задушила переважну більшість конкурентів Герег в усіх сферах. Коротше, в кого як, а в Герег це була чудова і весела весна!

Ми ж не якась Європа і навіть не суворі Емірати чи Саудівська Аравія, щоб вліпити Герегам астрономічний штраф за створення прямої загрози життям і здоров'ю сотень тисяч громадян, накласти арешт на "Епіцентри" й "Нові лінії" разом з товарами на складах, спродати те все на аукціонах задля покриття астрономічних штрафів, а власників посадити на довічне (чи просто тойво, якщо би це були якісь Емірати). В Україні Герегам навряд чи щось загрожує. Міцний перспективний бізнес розвиватиметься і далі на широкому полі, звільненому збанкрутілими конкурентами".

Теракт у "Крокус Сіті Холі" демонструє слабкість Путіна: У The Times описали три сценарії, які чекають на РФ

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:27

Нещодавній теракт у торговому центрі "Крокус Сіті Хол" продемонстрував хиткість позиції російського диктатора Володимира Путіна, а також неготовність апарату безпеки Росії до відповідних викликів, передають Патріоти України з посиланням на The Times. ...

Вчасно повернувся з України щоб сходити на концерт: Внаслідок важкого поранення у Крокус Сіті Холі віддав кінці "велика шишка" ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:00

Полковник спецназу ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол, повідомляє видання Медиазона. Про смерть полковника йдеть...