Хіти тижня. Почалось: На дебати із Зеленським на НСК "Олімпійський" хоче вийти... Гриценко

у Зе Команді навряд чи підозрювали, чим закінчитися пропозиція чинному президенту щодо дебатів на стадіоні.

Гриценко вирішив потролити Зеленського? Фото: Comments.ua.

Сьогодні, 3 квітня, кандидат у президенти Bолодимир Зеленський оприлюднив відео, в якому закликав чинного гаранта Петра Порошенка вийти з ним на дебати на НСК “Олімпійський”. Опонент Зеленського у першому турі Анатолій Гриценко також відреагував на послання шоумена і зазначив, що якби був на місці Порошенка – обов’язково вийшов би на дебати, передають Патріоти України.

“Не знаю, що там придумають у штабі Порошенка, а моя відповідь була би миттєвою: я би із Зеленським вийшов на дебати. На “НСК Олімпійський”, наживо, за присутності тисяч журналістів – тим більше!”, – написав Гриценко.

У мережі тим часом вже почали тролити коміка усі, кому не лінь. У тому числі - журналістка Яніна Соколова.

Користувачі соцмережі "Фейсбук" і спільноти "Патріоти України - єднаймося!" підтримали журналістку, поширюючи дотепні фотожаби та просто жарти:

Агітував колег співпрацювати з окупантами: На Харківщині викрили співробітника "Укрзалізниці" (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 14:04

На Харківщині викрили та повідомили про підозру 52-річному співробітнику Укрзалізниці, який був прихильником російської агресії та агітував своїх колег співпрацювати з окупантами. Про це повідомила Харківська обласна прокуратура, передають Патріоти Укр...

Очільник МЗС Кемерон оцінив ймовірність відновлення дипломатичних відносин Британії з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 13:31

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що у відносинах між Великою Британією та Росією більше «немає шляху назад». Про це він сказав у інтерв'ю Independent, передають Патріоти України. Журналістка запитала його, чи може Британія повер...