Хіти тижня. Почалося справжнє пекло: Вірменія обстріляла Азербайджан касетними снарядами та "Смерчем", є жертви (відео)

У понеділок, 5 жовтня, вірменські військові обстріляли касетними снарядами місто Барда (Азербайджан), передають Патріоти України.

Відзначається, що кількість поранених і вбитих серед мирного населення поки невідомо. Додамо, що під обстріл потрапили журналісти.

Місто Барда розташовано на Карабахській рівнині в 260 км від столиці Баку, на притоці Кури ріки Тертер. Місто знаходиться недалеко від прифронтової зони.

Підкреслимо, що раніше Міністерство оборони Азербайджану повідомило про обстріл міста Гянджа з території Вірменії. При цьому Міноборони Вірменії спростувало заяву Баку про обстріл Гянджі з їх території.

Однак наш кореспондент в Гянджі розповів, що вірменська сторона застосувала реактивну систему залпового вогню "Смерч". Уже відомо, що одна особа загинула і є кілька поранених.

"Ватажок невизнаного Нагірного Карабаху заявив, нібито в Гянджі знаходяться військові об'єкти, тому по місту був проведений обстріл. Він попередив, що обстріли по військових об'єктах продовжаться навіть по мирних містах. При цьому Азербайджан заявив, що розширять лінію фронту, якщо обстріли не припиняться" , – повідомив кореспондент.

Росія не зупиниться: Зеленський назвав ГЕС, які були цілями РФ під час масованої нічної атаки

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:58

Вночі 29 березня під час масованого удару по Україні цілями агресорки Росії були Канівська та Дністровська ГЕС. Про це президент Володимир Зеленський повідомив за підсумками Ставки, за скликання якої відповідав новий секретар РНБО Олександр Литвиненко,...

Панічно бояться ЗСУ: Росія перекинула у Крим танковий батальйон, готується до оборони, - "Атеш"

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:44

Російські військові перекидають військову техніку, зокрема танки, у тимчасово окупований Крим для майбутньої оборони півострова Про це повідомляє партизанський рух "Атеш", передають Патріоти України. "Так за нашою інформацією до Євпаторії, нещодавно, п...