Хіти тижня. "Почесна русинка з Рубльовки", або "Чекісти" всіх поколінь - єднайтесь: Політтехнолог розповів про "закарпатську" сепаратистку на прийомі президента Чехії та її зв'язок з Зеленським

Батюшка з РПЦ та інші "русини" на прийомі у одіозного Земана

Як повідомляли Патріоти України, днями відвертий агент впливу Кремля у Європі та імовірний агент радянських спецслужб з часів придушення "Празької весни" 1968 року, приймав делегацію "русинів Закарпаття", котрі жалкувалися на київське ярмо і вимагали автономії Закарпаття.

Мало в кого викликав сумнів у тому, хто стоїть за політичною акцією. Однак "чекісти" Путіна настільки недбало готували політичну провокацію, що сшита білими нитками справа почала розсипатися вже за кілька діб. Так український політтехнолог Олексій Голобуцький навів красномовні факти про одного з організаторів "побачення у Празі.

"Історія з "почесною русинкою з Рубльовкі" Татьяной Поп триває.))

Тепер запущено цікавий виверт: спроба домовленостей з Земаном щодо автономії чи як мінімум ініціювання визнання конкретно цих фсбшних "русинів" нацменшиною - це, виявляється, така особлива "підтримка Зеленського" від Поп, "всіх русинів", ну і ФСБ, мабуть, теж.

Тепер чекаємо на офіційну реакцію не тільки від МЗС на спроби керівництва Чехії загравати з ФСБ коштом України, але й від Зеленського та його офісу - на отаку демонстрацію "підтримки".

Бо руками (і іншими запчастинами) Поп дійсно пробують провернути достатньо дошкульну провокацію персонально щодо президента Зеленського. Ігнорувати таке неможливо.

--

Другий скрін мені скинув френд, котрий повідомив Поп про мій пост. Наводжу суто як ілюстрацію: от власне на такому рівні і сприймають дійсність працівники ескорт-сервісу. Для них звично і нормально - оцінювати все в категоріях статевого акту. І це не міняється, навіть якщо додати статус "президента Координаційного центру", "громадського діяча" чи "почесної русинки".


Теракт у "Крокус Сіті Холі" демонструє слабкість Путіна: У The Times описали три сценарії, які чекають на РФ

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:27

Нещодавній теракт у торговому центрі "Крокус Сіті Хол" продемонстрував хиткість позиції російського диктатора Володимира Путіна, а також неготовність апарату безпеки Росії до відповідних викликів, передають Патріоти України з посиланням на The Times. ...

Вчасно повернувся з України щоб сходити на концерт: Внаслідок важкого поранення у Крокус Сіті Холі віддав кінці "велика шишка" ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:00

Полковник спецназу ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол, повідомляє видання Медиазона. Про смерть полковника йдеть...