Хіти тижня. "Подарунок" до свята: У ОРДО знайшли побитого до напівсмерті терориста "ДНР"

Терорист госпіталізований в реанімацію місцевої лікарні.

24 серпня в окупованому Шахтарську (ОРДО, на схід від Донецька) на зупинці «Подарунки» в несвідомому стані був виявлений терорист «ДНР» Василь Волобуєв. Причому, судячи з фото з оголошення «поліції», його здорово побили, передають Патріоти України.

На оголошення поліції звернув увагу блогер і український патріот з окупованих територій «Necro Mancer». Причому, «правоохоронці» у відео на «ютубі» ще не знають особу потерпілого і просять допомогти встановити її. Але повідомляють, що він госпіталізований в реанімацію місцевої лікарні.
«Necro Mancer» спрацював швидко. У соціальних мережах він знайшов персональні дані і фото потерпілого у військовій формі до травми: Василь Васильович Волобуєв; народився 13.04.1992; проживав в окупованій Макіївці по вулиці Смирнова, 11.

Обставини побиття невідомі. Але, швидше за все, має місце п'яний побутової кримінал з подільниками.

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...