Хіти тижня. "Подумай Те!": Спікер Зеленського влипла у скандал із канадським експертом

Скоро у Зе-команді додаватимуть і журналістів у "чорний список" на телефоні?

Юлія Мендель буде блокувати усіх критиків Зеленського? Фото: соцмережі.

Спікер президента України Юлія Мендель заблокувала в Twitter канадського політичного експерта, аналітика уряду провінції Онтаріо Аріяну Гіць. Про це експерт повідомила на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Я заблокована за те, що критикувала Зеленського, його зв'язки з олігархами і Януковичем, а також за його політичний вибір, який нашкодить Україні", - написала вона.

"Отак працюють в Офісі Президента. Блокують експертів за критику Володимира Зеленського (ну а за що ж ще? складно уявити, що у Аріяни і Юлії виявилися схожі сукні і це стало приводом для образи, хоча все може бути). Що далі? Додаватимуть журналістів у "чорний список" на телефоні? Зеленський почне видаляти із друзів і підписників. Ну блін!", - зазначив в соцмережі один з коментаторів.


Збиває навіть балістичні ракети: Що відомо про Aster 30, які Франція передає Україні

четвер, 25 квітень 2024, 2:35

До нового пакета військової допомоги Україні від Франції мають увійти зенітні керовані ракети Aster 30, які використовують для систем протиповітряної оборони Mamba SAMP-T. Ці комплекси здатні боротися як з авіацією, так і з крилатими та протирадіолокац...