Хіти тижня. Поганий знак для скрепної армії? Російський військовий загубив чобіт під час параду (відео)

Під час параду з нагоди 9 Травня в центрі Москви у одного з російських військових під час маршу злетів чобіт, який так і залишився лежати на бруківці. Комічний інцидент стався сьогодні в російській столиці прямо під час параду на очах у десятків очевидців, які зняли події на камеру мобільного телефону, повідомляють Патріоти України.

Багато хто побачив у цьому поганий знак. Після того, як кадри опублікували, відео швидко поширилося по соціальним мережам. При цьому вже після того, як колона солдатів пішла з площі, один з російських військових підійшов до чобота і забрав його з проїжджої частини.

Користувачі задаються питанням: яким чином марширує той, хто втратив чобіт, який комічно залишився лежати посеред дороги. При цьому в соцмережах публікують велику кількість жартів з приводу інциденту.

Не такого чекали: Удар Ізраїлю по Ірану став ганьбою для російської ППО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:57

Ізраїль завдав точкового удару у відповідь по Ірану, який атакував його раніше. Як пише американська газета The New York Times, метою атаки стала авіабаза поблизу міста Натанз у провінції Ісфахан. Там іранська влада розвиває власну ядерну програму. Ізр...

Дебелий шмат з 61-імльярдного "пирога": США готують поставку зброї для ЗСУ на $6 млрд - Politico

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:39

США завершують підготовку одного з найбільших на сьогодні пакетів військової допомоги для України та готуються підписати контракти на постачання зброї та обладнання для Збройних сил України на суму до 6 мільярдів доларів. Про це пише Politico з посилан...