Хіти тижня. Погляд з Банкової: "Росія атакуватиме Україну чотирма силами", - Арестович про затяжну війну

Росія буде використовувати військову, дипломатичну, інформаційну та економічну силу і в найближчі 10 років буде продовжувати атакувати Україну. Таку думку висловив радник української делегації в Тристоронній контактній групі по Донбасу Олексій Арестович, зазначають Патріоти України.

"На початку березня Байден сказав, що світ розділився на демократію і авторитаризм, до якого він відніс Іран, Росію і КНР, і заявив, що США готові боротися силою за демократію в усьому світі. Потім візит Лаврова до Китаю, потім до Ірану. Фактично можна сказати, що зараз, як у холодну війну, створюється два величезних блоки, а Україна між ними опинилася", - заявив радник української делегації в ТКГ.

За прогнозом Арестовича, для України "миру не буде".

"Нас Російська Федерація буде атакувати постійно, як мінімум в найближчі 10 років, використовуючи всі чотири сили, які є у держави: військову, дипломатичну, інформаційну та економічну. Політика влади полягає в тому, щоб зняти військову складову, зупинити загибель військових і мирних жителів, і одночасно прискорення інтеграції з НАТО. Будучи де-факто правим флангом НАТО восьмий рік, ми розраховуємо на гідну підтримку партнерів. І вони розглядають нас як країну, яка несе передовий тягар опору блоку авторитарних держав", - заявив Арестович, передає Україна 24.

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....