Хіти тижня. Погрожують навіть родичам: Разумков заявляє про тиск на "своїх" нардепів з боку Зеленського та його "слуг", а також відкидає "переможну брехню" Арахамії

Ексспікер ВР та політтехнологічний "коваль" перемоги "Слуги народу" на президентських та парламентських виборах 2019 року стрімко перетворюєтся на головну внутрішньополітичну біль "найвеличнішого лідера сучасності"

Нардеп Дмитро Разумков заявляє про тиск з боку представників Офісу президента і керівництва фракції "Слуга народу" на депутатів, які мають намір увійти до його міжфракційного об'єднання "Розумна політика". Про це ексспікер Ради заявив в ефірі телеканалу "Україна 24", зазначають Патріоти України.

Пряма мова: "Я знаю про те, що досить серйозний тиск відбувається і з боку представників Офісу президента, і з боку керівництва фракції безпосередньо на людей.

Когось вже звільнили з очільників підкомітетів, на когось здійснюється тиск: "Якщо ти не вийдеш із міжфракційного об'єднання, то ми звільнимо твого родича". Я думаю, що такі дріб'язкові, низькі дії з боку колишніх колег – це просто аморально".

Разом з тим, Разумков віддав належне "колегам, які сьогодні поруч, що вони стійко переносять усі, як кажуть в армії, тяготы и лишения".

Він також заперечив слова керівника фракції "Слуга народу" Давида Арахамії про те, що деякі депутати вже почали виходити з міжфракційного об'єднання "Розумна політика".

"Поки що ніхто не підходив і нічого не присилав… Так би хотілося спікерам Офісу президента, але ні. Я дійсно думаю, що зміни в міжфракційному об'єднанні будуть, воно буде збільшуватися", - додав Разумков.


"Епідемію абортів має бути припинено": Кирило обіцяє розплодити росіян до 600 млн осіб

четвер, 28 березень 2024, 19:15

За сто років сталого демографічного зростання Росія має довести чисельність населення до 600 млн осіб. Для реалізації такої мети потрібно заборонити аборти, вести пропаганду багатодітної родини та повернути «традиційні для російського народу цнотливіст...

"Зрозумійте, що вони стали насправді жертвами своєї ж пропаганди": Буданов пояснив, що зміниться для України в разі зникнення Путіна

четвер, 28 березень 2024, 18:50

Зникнення Володимира Путіна навряд чи змінить ситуацію з війною. Російське суспільство вже стало жертвою пропаганди і ненавидить Україну та колективний Захід. Про це заявив начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов, пер...