Хіти тижня. "Погубила" їжа? Спливли гучні деталі про зникнення Кім Чен Ина, долучився до "розгадки" і Трамп

Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин не з'являється на публіці з 11 квітня, що викликало справжній ажіотаж - багато хто вважає, що він міг померти під час операції на серці, яку йому нібито робили через різке погіршення здоров'я, передають Патріоти України.

Південнокорейське видання Daily NK напередодні розповіло, що у лідера КНДР були серйозні проблеми з надмірним курінням і ожирінням, позначилася і перевтома.

За даними Mirror, при зрості приблизно 170 см він важить 127 кг. Колишній шеф-кухар правителя Північної Кореї Кендзі Фудзімото розповів, що Кім ніколи не відмовляв собі в висококалорійних стравах. За вечерею міг з'їсти стейк з яловичини, порцію швейцарського сиру і запити це двома пляшками елітного шампанського.

Не залишив без уваги ситуацію навколо зникнення Кім Чен Ина і президент США Дональд Трамп. У понеділок, 27 квітня, він заявив, що знає про справжній стан здоров'я лідера Північної Кореї.

"У мене є гарна ідея, але я не можу говорити про це зараз. Я сподіваюся, що він у порядку, у мене є інформація про його здоров'я. Скоро ви теж дізнаєтеся правду", - сказав політик.

Незабаром Трамп уточнив, що ніхто не знає, де зараз Кім Чен Ин і навряд чи він міг зробити звернення до робітників у суботу, про яке повідомляли ЗМІ.

Як відомо, раніше розвідка США почала перевірку інформації про те, що лідер КНДР Кім Чен Ин знаходиться у важкому стані в реанімації після хірургічного втручання. З'явилися чутки і про те, що він помер.

"Коли ми спостерігаємо певні скупчення людей": У Генштабі дали поради українцям, які стоять у чергах до ТЦК

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:50

Аби не стояти в чергах до ТЦК та СП, варто спланувати свій візит не в час пік, адже військкомати зараз переведені на цілодобову роботу. Окрім того, від 18 травня можна буде оновити свої дані ще й через електронний кабінет призовника та у ЦНАП. Про це п...

Ворог прискорює наступ: У The Hill оцінили, скільки території може втратити Україна

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:45

Росія активізує всю свою міць, щоб максимально використати вікно можливостей, що залишилося, і домогтися будь-яких успіхів на фронті, доки нова зброя від США для України ще не прибула на поле бою. Про це пише видання The Hill, передають Патріоти Украї...