Хіти тижня. "Погибло как минимум 7 российских наемников": "Урал" окупантів підірвали на блокпосту під Вуглегірськом (фото)

Інцидент стався рівно 5 років тому, 31 січня 2015 року, в розпал бойових дій на Донбасі.

В Інтернеті з'явилася інформація про загибель російських найманців під Вуглегірськом, де був підірваний на блокпосту російський Урал. Фотографії підірваної машини опублікував блогер Necro Mancer, передають Патріоти України.

Він зміг з'ясувати, що під час вибуху загинули відразу кілька російських солдатів. Крім того, судячи з даних, біля блокпоста зав'язався бій, де росіяни понесли додаткові втрати. Точної кількості убитих бойовиків блогер не повідомив, однак в результаті підриву точно померло як мінімум сім російських найманців.

"Тот самый блок-пост на выезде из Углегорска в направлении Дебальцево. 31/01/15 здесь остались Тарас и Пашка. Урал третьего мотострелкового взвода. 31/01/15 рядом с ним остались Мотя и Запорожец. Бэха Талого и Мангуста. Углегорск. 31/01/15. Талый, Мангуст и Карим остались рядом с ней", - пише він.




"Намагаємося робити те, що треба": Комбриг назвав цілі росіян на Бахмутському напрямку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:30

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр", полковник ЗСУ Павло Паліса розповів в інтерв'ю "Суспільному", що на околицях Бахмута противник намагається наростити зусилля в смузі оборони бригади й також по сусідах - з метою прорвати оборон...

"Влаштували бавовну": ГУР знищило у Москві гелікоптер Ка-32, який належав Міноборони Росії

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:17

Воїни ГУР знищили російський вертоліт Ка-32 на аеродромі "Остаф'єво" в Москві. Окупанти використовували його для забезпечення логістичних потреб та евакуаційних операцій своєї армії. Про це повідомили джерела OBOZ.UA. Відомо, що багатоцільовий гвинтокр...