Хіти тижня. "Пока все прогрессивное человечество готовиться отмечать... идут на поводу у новых друзей из НАТО!": На Росії істерика! ​У Білорусі заборонили 9 травня ходу "Безсмертного полку"

Штампи радянської пропаганди повертаються у мову будівничих недоімперії Путіна

"Патріоти" Росії сильно розсердилися на рішення білоруської влади заборонити проведення акції "Безсмертний полк" 9 травня. У соціальній мережі Twitter на акаунті під назвою "Русофобия Беларуси" крайнє невдоволення, зазначають Патріоти України.

Автор гнівного коментаря при цьому наголошує, що ситуація досить дивна, з огляду на той факт, що в роки Великої вітчизняної війни Білорусь втратила кожного третього жителя республіки. Також додав, що в той же час "все прогрессивное человечество будет отмечать 9 мая" належним чином, в тому числі і з проведенням ходи "Безсмертного полку".

"Пока все прогрессивное человечество готовиться отмечать 9 мая, белорусские власти идут на поводу у новых друзей из НАТО! Белорусские власти вновь запретили "Бессмертный полк", — написав автор публікації. В свою чергу, на Telegram-каналі" VITAUSKAS NEWS "вирішили уточнити, що є "прогрессивной частью человечества".

При цьому автор публікації додав, що всі інші країни, які шанують пам'ять загиблих під час Другої світової війни 8 травня, виявляється весь цей час не претендували на місце в рядах "прогрессивного человечества".

"Прогрессивное человечество - это Россия, Монголия, Венесуэла, Куба, Сирия, КНДР и африканские страны, которым богатые российские пенсионеры списали долги на $20 млрд. Все остальные, чтящие без победобесия 8 мая память погибших, - русофобы на поводу НАТО. Не перепутайте, друзья, пожалуйста!" — прокоментували попередню публікацію. Нагадаємо, що на урочисте святкування 9 Травня в Москві можуть не приїхати всі закордонні лідери: всьому виною коронавірус, який не вщухає в світі. Поки в Росії офіційно не повідомили про скасування масових заходів.

Там справжнє "пекло": У ЗСУ розповіли, на якому напрямку Росія зазнає найбільших втрат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:59

У середньому 85% втрат армії РФ припадає на Східний напрямок. Там противник втрачає як живу силу, так і легкоброньовану техніку. Про це LIGA.net повідомив речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин, передають Патріоти України. За словами Волошина, важливу рол...

Ворог не пройде: Прикордонники зупинили штурм окупантів у Харківській області (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:57

Українські прикордонники зупинили штурм російських військ в Харківській області, передають Патріоти України. "Влучними пострілами з 100-мм гармати прикордонники бригади "Сталевий кордон" зупинили штурм окупантів у Харківській області", - йдеться у пові...