Хіти тижня. "Похоже, преступная АПУ украла у ОПУ не только мониторы, но и одежду нужного размера и все галстуки": Зеленський і його команда знову зганьбилися (фото)

У мережі висміяли зовнішній вигляд президента України Володимира Зеленського і його соратників на зустрічі з японськими бізнесменами. Увагу на це у Facebook звернула Ірина Погоржельська, повідомляють Патріоти України.

Йдеться про зустріч Зеленського з представниками японської компанії Rakuten (власник сервісу Viber) та її засновником - Хіроші Мікітані.

"Партизанський загін протоколу невпинно діє. Так талановито продемонструвати зневагу до японців - треба ще постаратися. Окремо кожен і оптом весь Криворізької колгосп "40 років без врожаю", - написала вона.

"Схоже, злочинна АПУ вкрала у ОПУ не тільки монітори, але і одяг потрібного розміру і всі краватки (треба глянути, може і шкарпетки теж тю-тю)", - йдеться в повідомленні користувача Татар Алі-заде.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...