Хіти тижня. "Покидьки, тупиці і бидло": Російський генерал влаштував жорсткі розбірки серед найманців

В "ДНР" вже не приховують ні військової допомоги Росії, ні присутність російських генералів або офіцерів.​

Генерал збройних сил Росії на прізвище Федоров, який недавно приїхав на окупований Донбас в якості одного з кураторів, влаштував жорсткі розбірки серед найманців "ЛДНР" через їхні обстріли українських позицій. Про це у своєму блозі написав донецький блогер Макс Баринов, передають Патріоти України.

За його словами, це викликало цілу істерику в лавах терористів, про що один з них написав в закритому телеграм-каналі.

Скрін-шот"Генерал Федоров, позивний Фокусник, відкрито заявив найманцям "ДНР", що у нього в ЗСУ є однокашник, який скаржиться, що ті постійно провокують українських військовослужбовців. Ця заява викликала істерику в лавах терористів. Виходить, генерал більше вірить українському товаришеві по службі, ніж їм. І взагалі російські генерали викликають у них справжню ненависть і злобу, адже ті відносяться до найманців, як до покидьків, повних тупиць і бидла", – підкреслив блогер.

Таким чином, за його словами, в "ДНР" вже не приховують ні військової допомоги Росії, ні присутність російських генералів або офіцерів.

"Терористи хотіли б активізації війни, тільки кому це потрібно? Російські паспорти видають,"народна влада ДНР" крутить бізнес, всіх все влаштовує. Незадоволені лише патріоти рускої весни. Тільки кому цікава їхня думка", – поцікавився блогер.

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...