Хіти тижня. Поліція назвала основну версію загибелі нардепа у Києві та відреагувала на істерику прокремлівських медія про причетність партії Порошенка

Роковий постріл пролунав з нагородного Глока нардепа

Попередньою версією загибелі народного депутата Валерія Давиденко є самогубство. Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк, зазначають Патріоти України.

Він уточнив, що місці події працює слідчо-оперативна група поліції Києва. Також присутній начальник головного управління Національної поліції столиці Андрій Крищенко.

Крім того Шкіряк підтвердив інформацію Віктора Уколова до непричетності офісу партії "Європейська Солідарність" до смерті нардепа.

"Страна розмістила брехливу інформацію, що тіло знайдено в офісі ЄС. Кажуть офісу цієї партії там немає - страна поширює неправду", - написав Уколов.

Раніше з'явилась світлина загиблого з простріленою головою.

При цьому поліція відкрила провадження за статтею "умисне вбивство"

"Зібрані відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчими столичної поліції розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу", - повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Порушення справи за цією статтею є стандартною процедурою при смерті людини неприроднім шляхом.

Ходжес оцінив шанси України провести контрнаступ цього року

четвер, 2 травень 2024, 14:27

Наразі готовність України до масштабного контрнаступу не передбачається. Втім, історія сповнена прикладів, коли одній стороні вдалося почати успішний контрнаступ, коли інша сторона цього не очікувала. Про це заявив американський генерал Бен Ходжес в ін...

Відверто порушують Конвенцію ООН: У Держдепі США розповіли, чим росіяни труять ЗСУ на полі бою

четвер, 2 травень 2024, 13:53

Росія використовує хімічну речовину хлорпікрин проти українських військових, чим порушує Конвенцію ООН про заборону хімічної зброї. Про це йдеться у заяві Держдепартаменту США, передають Патріоти України. Відомство має докази використання не тільки хло...