Хіти тижня. "Полный позор!": Жінки у Раді влаштували демарш Яременку через секс-скандал

Нардепка від фракції "Опозиційна платформа - За життя" Антоніна Славицька повідомила, що вона та її колеги мають намір ініціювати відкликання з посади голови Комітету з питань зовнішньої політики Богдана Яременка, який потрапив у секс-скандал в Раді. Поведінку депутата від "Слуги народу" вона назвала ганебною. Про це Славицька заявила під час виступу з трибуни Верховної Ради, передають Патріоти України.

"Вчора ми були свідками непрофесійної і ганебної поведінки чоловіка, який очолює Комітет із закордонних справ. Обурення викликає не поведінка цієї особи, а низка брехні, яка посипалася, й виправдання таких вчинків. Я вважаю, що керівник такого комітету має уособлювати дипломатію й представляти нас на міжнародній арені", – сказала Славицька.

Вона підкреслила, що у згаданому комітеті є безліч гідних жінок, готових зайняти посаду голови. Також вони мають намір ініціювати питання про відставку Яременка.

Славицьку підтримала парламентарка від фракції "Європейська солідарність" Ірина Геращенко. "Ми хочемо підтримати виступи попередніх колег, що "слуги" насамперед мають думати про міжнародну репутацію України. А не коли глава профільного комітету підіграє певним найгіршим міфам про Україну щодо того, що тут за сто доларів можна купити жінку. Це повна ганьба, і ми також вважаємо, що глава комітету мусить подати у відставку", – переконана Геращенко.

За відставку Яременка виступила й народна депутатка "Опозиційної платформи – За життя" Тетяна Плачкова. "Нам телефонують наші іноземні колеги й партнери, вони обурені. Я вважаю, що у фракції "Слуга народу" є дуже багато гідних жінок, що можуть очолити цей комітет, це не має становити жодної проблеми", – підкреслила вона.

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...