Хіти тижня. "Помню унитаз и горжусь": У Чехії влучно потролили росіян за мародерство на українських кораблях (фото)

У столиці Чехії Празі активісти принесли під російське посольство йоржики для чищення унітазу, натякаючи на мародерство росіян на захоплених українських кораблях, звідки зняли навіть унітази і вкрали особисті речі моряків. Фото з акції опублікував у своєму акаунті в Twitter користувач з ніком "Позивний Колим", передають Патріоти України.

Йоржики для унітазу, які принесли учасники пікету посольства Російської Федерації в Празі, мають наклейки з георгіївськими стрічками і написами "Я пам'ятаю, я пишаюся", "За батьківщину!" та інше.

Крім того, активісти розклали на тротуарі біля посольства плакати, що зображують президента Росії Володимира Путіна з викраденим унітазом. На одному з плакатів, російський лідер пояснює, чому довелося демонтувати ці приналежності з українських кораблів.

"У Росії 3000 шкіл не мають зливних туалетів. Тепер тільки 2997", - написано на одному з плакатів по-чеськи.

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...