Хіти тижня. Помста за Водяне: Морпіхи завдали страшного удару по "гібридах" Путіна, - Серж Марко

Дюжина російських "чортів" торуватимуть шлях до пекла кремлівському фюреру у складі чергового "почесного конвою", утворюючи з неприкаяним Х*лом чортову дюжину.

Морпіхи ЗСУ давно взяли за кодекс честі платити сторицею російським окупантам за кров побратимів, зазначають Патріоти України. Затятість "чорної піхоти" України змушує російських окупнантів кидати на приморський напрямок кращі сили "гібридних" корпусів та" спецвідпускників" з РФ. Про крайній випадок оповідає відомий волонтер та громадський діяч Олександр Карпюк (Serg Marco), котрий з 2014 року підтримує міцні зв'язки з бійцями цього сектора оборони України.

"Війна триває.

Спостерігаючи за зведеннями загиблих українських бійців, ми не бачимо того, що роблять побратими, щоб помститися за смерть свого брата.
Можу сказати одне, відповідь себе не змушує чекати.
Морська піхота України застерігає - нестримне бажання постріляти по "укропах" в більшості випадків призводить до передчасної смерті… А обстріли артой Водяного, в якому живуть мирні мешканці, призводить до того, що позиції колаборантів чомусь змітає, перемішуючи тіла з землею.
У кінці відео список загиблих та поранених сепарів, яким вже можно другий раз цю істину не повторювати.", - пише Олександр.

У Харківській області дрон окупантів влучив у машину волонтерів – ОВА

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:28

26 квітня безпілотник, скерований армією країни-агресора Росії, атакував цивільний автомобіль у Харківській області. Про це голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Telegram, передають Патріоти України. За його словами, інцид...

Приборкання Шольця: США після надання Україні далекобійних ATACMS підштовхне Берлін до позитивного рішення щодо Taurus, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:22

США хочуть, щоб передача ATACMS Україні, спонукала Німеччину надати Києву Taurus. Про це повідомляє "Європейська правда". Зазначається, що про це заявив неназваний високопосадовець оборонного відомства США. Він також зазначив, що рішення про надання Ta...