Хіти тижня. Помилка диверсанта: Камери зафіксували момент вибуху авто розвідника у Києві (відео)

На записі видно, як чоловік іде вночі з собакою по парковці біля супермаркету "Auchan" на вул. Вільямса.

Диверсант постраждав від власної вибухівки. Фото: Обозреватель.

Вибух авто, який трапився вночі 4 квітня у Голосіївському районі Києва, зафіксували камери спостереження. У розпорядженні ЗМІ опинилися ексклюзивні кадри, передають Патріоти України.

На записі видно, як чоловік іде вночі з собакою по парковці біля супермаркету "Auchan" на вул. Вільямса. Порівнявшись із Chevrolet Evanda, він нахиляється до автомобіля і, ймовірно, намагається встановити саморобний вибуховий пристрій (СВП).

Однак вибух стався передчасно, чоловіку, за інформацією джерел, відірвало руку по лікоть. Наразі підривник перебуває в лікарні під охороною. За попередніми даними, це була спроба замаху на життя офіцера української розвідки.
Джерело: Обозреватель

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....