Хіти тижня. Попереду гучні відставки? Привітання Кабміну Гончарука записали без двох ключових міністрів

Олексій Гончарук побажав українському народові сили, щоб Україна перетворилася на найуспішнішу країну в світі і народ відчув реальні зміни.

Міністри Кабінету міністрів окремо записали відео з привітанням українців з Новим роком. У зйомці взяли участь усі міністри, крім двох – Арсена Авакова та Вадима Пристайка, передають Патріоти України.

«У цьому році ви зробили складний, але дуже правильний вибір. Ви вибрали майбутнє, ви вибрали нове покоління!» — сказав глава уряду.

Прем’єр додав, що вперше в історії країни Кабінет міністрів і Верховна Рада вперше працюють єдиною командою заради того, щоб країна реально змінилася”. Гончарук побажав українському народові сили, щоб Україна перетворилася на найуспішнішу країну в світі і народ відчув реальні зміни.

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...

"Наша мета - зробити її найбільш сильною з усіх": Зеленський розповів, на якому етапі безпекова угода зі США

неділя, 28 квітень 2024, 22:14

Україна працює із США над текстом двосторонньої безпекової угоди. Влада хочу зробити цю угоду найбільш сильною з усіх. Про це сказав президент Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні у неділю, 28 квітня, передають Патріоти України. «Зараз наші...