Хіти тижня. Попереджати треба! У Києві помітили "прапори" "ДНР" і людей з автоматами. Поліція дала роз'яснення (фотофакти)

Чимало людей в мережі вказують на легковажність організаторів. Попереджати треба. В столиці проживають тисячі ветеранів війни на Сході. У багатьох є зброя і "планки опущені" на "сепарню".

У п'ятницю, 15 січня, в Києві на вулиці Валерія Лобановського, 115, перед входом до Будинку культури з'явилося два "прапора" бойовиків так званої "ДНР". Відповідні фото були опубліковані на Facebook-сторінці "Los Solomas. Київ", повідомляють Патріоти України.

Користувач, який надіслав фото, додав, що близько 20 осіб з автоматами з військової вантажівки вивантажують ящики і заносять в приміщення.

"Як таке можливо в Києві в 2021 році!?", - обурюється автор фото.

Це дійсно нереально, ймовірно, там знімається кіно, припустили люди за обговоренням.Пізніше представники Нацполіції підтвердили - таки кіно знімають про війну на Донбасі.

Спроба трампістів затягнути процес не пройшла: Сенат США провів процедурне голосування щодо пришвидшення голосування допомоги Україні

середа, 24 квітень 2024, 2:35

23 квітня Сенат США підтримав скорочення процедури розгляду законопроєкту про фінансування військової та економічної допомоги Україні. 80 сенаторів підтримали клопотання лідера демократичної більшості в Сенаті Чака Шумера "про завершення дебатів", яке ...

Адміністрація Байдена поспішає наздогнати втрачений час: Далекобійні ATACMS будуть у першому пакеті - ЗМІ

середа, 24 квітень 2024, 1:45

У наступному пакеті американської військової допомоги Україні вартістю близько мільярда доларів вперше можуть бути далекобійні ракети ATACMS. Про це у вівторок, 23 квітня, пише CNN із посиланням на джерела." . "Під час брифінгів у Конгресі протягом ос...