Хіти тижня. "Попросив вплинути на "ту сторону": Бірюков розгромив Зеленського за милий дзвінок Путіну

Так поступово Путін стане миротворцем?

Радник п'ятого президента України, волонтер Юрій Бірюков різко відреагував на переговори глави держави Володимира Зеленського і президента Росії Володимира Путіна 7 серпня. Бірюкова обурив тон розмови, під час якої Зеленський звинуватив в обстрілі не Росію, а "той бік". Пост волонтер написав на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"А наш-то, новий-то, подзвонив Путіну і попросив вплинути на "ту сторону". Саме так, крок за кроком, фраза за фразою, країні тепер забивають у голову тезу про "внутрішній конфлікт", про "ту сторону", про... пам'ятаєте "повстанців" на Олімпійському?" – сказав Бірюков.

"Повстанці з того боку", а Путіна просять на них вплинути. Так поступово Путін стане миротворцем. Виродки, ви зробили це разом" – підсумував він.

"Терор серед білого дня": Окупанти вдарили по Дергачах під Харковом, постраждало багато дітей

четвер, 2 травень 2024, 20:04

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про наслідки російського удару по Дергачах, унаслідок якого постраждало вісім дітей, передають Патріоти України. «Два влучання, одне з них — біля спортивного клубу, інше — в землю. Загалом унаслідок російс...

"Без нашої участі - це несерйозно": Пєсков відреагував на те, що РФ не покликали на Саміт миру у Швейцарії

четвер, 2 травень 2024, 19:15

У Кремлі назвали "Глобальний саміт миру", який пройде 15-16 червня у Швейцарії, не налаштованою на результат ініціативою, передають Патріоти України. Заяву прес-секретаря Путіна Дмитра Пєскова цитують російські пропагандистські ЗМІ. За його словами, бе...